TMX udleveret og HFHJ Mx 17 (nyhed)

I denne uge modtog vi TMX’er og disse er nu udsendt til forhandlere, der havde bestilt.

Interessen har været så stor at VIDA nu er helt udsolgt fra os, mens vi stadig har nogle få styks af Tågkraft både i blå og orange på lager – men der er tale om meget få styks.

Vi planlægger allerede nu at lave et rerun i Q4 2021 / Q1 2022 – og disse kan derfor forhåndsbestilles hos din Dekas forhandler.

Nyhed: HFHJ MX 17

Sammen med TMX har vi lavet en enkelt dansk maskine i begrænset oplag – HFHJ MX 17.

Maskinen er interessant da den efter den var overtaget af HFHJ og ommalet i deres farver, blev lejet af DSB i en periode, hvor den blandt andet kørte Danlink godstog – her ofte i forspand med DSB MX eller Mz IV.

HFHJ Mx 17 kommer kun i LokSound udgaver:          
DK-8750113     HFHJ MX 17 AC med LokSound
DK-8750114     HFHJ MX 17 DC med LokSound

Maskinerne er klar til levering.

Nye tankvogne på vej

I næste uge ankommer en serie nye tankvogne der blev annonceret i vores katalog. Det drejer sig om:
DK-871019 Shell i epo IV
DK-871024 Dansk Sojakage A/S i epo III
DK-871025 DS (rundt logo) i epo IV
DK-871026 DS (firkantet logo) i epo IV

Sammen med vognene ankommer også en genproduktion af B. Ringsted tankvogne i både gul (epo III) og grå (epo IV) der begge blev hurtigt udsolgt:
DK-871007 B Ringsted i epo III
DK-871018 B Ringsted i epo IV

LJ PF og Løsdele

Vi har for en lille uges tid siden udsendt de – i denne omgang – sidste privatbane PF i handlen.

I denne omgang er det LJ PF’erne, som nu kan findes her på hjemmesiden. I den forbindelse har Ulrik Tarp Jensen skrevet lidt om Lollandsbanen, som optakt til vognene. Flyeren er dog ikke blevet trykt, men kun at finde her i online version.

Der er blevet tilføjet et nyt menupunkt med Løsdele under produkter, hvor listen med vores løsdele ligger. Det nuværende sortiment i lostwax messing dele bliver ikke udvidet yderligere. Men til gengæld kommer der dele fra vores modeller i løsdelssalg – som de fjedrende kurvepuffer – men mere om det senere.

Vi bruger cookies for at kunne tilbyde den bedst mulige brugeroplevelse. Hvis du fortsætter med brugen af sitet, accepterer du vores brug af cookies.