Nye tankvogne og IGK udlevering i juli

Vi har i dag oprettet to nye produkter, det drejer sig om 2 nye udgaver at vores 24cbm Einheits tankvogne.

DK-871016: DSB ZE 503 298, JAF
DK-871017: 21 RIV 86 DSB 720 2 831-9, SHELL

Vognene ankommer her til Albertslund ca 15/6 sammen med ca. halvdelen af de producerede SJ Q12 tankvogne (DK-871020~23), og herefter udleveres de forudbestilte vogne til forhandlerne. 

Vores IGK vogne (DK-872101~10) er afsendt fra fabrikken i Kina i sidste uge pr. søfragt. Priserne var i sidste uge så høje at vi ikke så anden vej end at sende dem hjem med søfragt. Vognene er læsset på et skib, og forventes at ankomme hos os i uge 28. 

I mellemtiden har vi trykt en flyer med vognene – med billeder af de færdig producerede vogne. På den anden side af flyeren har Ulrik Tarp Jensen, skrevet en sammenfattet historie over vognene. Flyeren kan afhentes hos din Dekas forhander, eller downloades her på siden.

SJ Hbis udleveret og nye SJ Q12 tankvogne

I de forgangene dage har vi udsendt SJ Hbis (872201-6) og Shell tankvogne (871008-9) der ankom pr søfragt. SJ Hbis’erne kan vi nu desværre melde fuldt udsolgt herfra – efterspørgslen havde været meget større end vi regnede med – så tak til alle der har købt disse vogne.

Samtidig med at vi har udsendt vognene har vi udsendte denne nyhedsflyer hvor vi præsenterer 4 nye varianter at SJ Q12 tatra tankvognene (DK-871020 -24), og disse er oprettet her på siden.

Vognene er alle i sølvfarve og til forskellige tidsperioder, med de forskellige BP logoer. Samtidig er 3 af vognene (871021-23) med en ny tank med løbebrædder på begge sider af domen. 

Vognene udsendes i slut juni 2020, og kan forudbestilles hos din Dekas forhandler

Velkommen til vores nye hjemmeside

Flere af jer har løbende spurgt om hvorfor der ikke skete det store på vores gamle hjemmeside, og som jeg har fortalt var i gang med at lave en ny hjemmeside – Ikke fordi den gamle ikke virkede, men den var lavet i 2015 og siden da er der sket en udvikling.

I stedet for at prøve selv, har vi købt hjælp udefra – og det har været ”penge værd”! Med den nye hjemmeside har den fået et lettere udseende, der er kommet søge funktioner og en bedre præsentation af produkterne – så de helt kommer til deres ret. I løbet af den kommende tid bliver der indsat flere detalje fotos på i bunden af hver produktside – dags dato er det kun Shell tankvognen og SJ Hbis 731 der har det, men resten følger.

Vi håber også med tiden at kunne udvide med forbillede historier og andet materiale, men det kommer step by step.

Jeg håber i vil blive glade for vores nye hjemmeside.

Kasper Bang Jensen