TMZ 1418 udleveret & Intermodellbau Dortmund

I mandags modtog vi – langt om længe, vores modeller af Tågkraft TMZ 1418, og disse er nu udleveret til samtlige forhandlere der har forudbestilt. Skulle din lokale Dekas forhandler have udsolgt, så fortvivl ikke – vi har stadig modeller på lager

De resterende TMZ lokomotiver (VIDA, TX logistic og Swedtrac) flyver fra Kina i starten af næste uge, og vi forventer at udsende til forhandlerne i uge 17.

Efter disse maskiner har forladt produktionen, går samlearbejdet på “gumminæserne” Kustpilen igang, og vi kommer med en mere konkret leveringsdato når produktionen nærmer sig afslutningen (forventet i Juni – men med forbehold).

Intermodellbau Dortmund

I år deltager Dekas som udstiller på Dortmund. Tidligere år har vi været “gæster” på Exacttrains stand, men i år har vi valgt at have egen stand, dog i fællesskab med Arndt Spezial Modelle. Kom derfor forbi Hal 4 stand 4.C10 på messen.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.