Om Dekas

Hvad er Dekas?

Dekas blev grundlagt i 2011 af Kasper Bang Jensen, der efter at have arbejdet en del år hos anden dansk modeltogsproducent ønskede at prøve noget nyt.

I 2013 blev vi kontaktet af McK der spurgte om vi ville konstruere og hjælpe med produktion af deres modeller, og et samarbejde blev ført. Efter de første modeller kom på markedet bredte det sig rundt i Europa og vi begyndte at få henvendelser fra andre producenter der ligeledes ønskede Dekas skulle konstruere og producere for dem.

I dag er Dekas underleverandør til andre modeltogsproducenter rundt om i Europa, og producere også egne modeller primært efter dansk og svensk forbillede. Modellerne er alle produceret på vores partner fabrik i Kina der tæller en arbejdsstyrke på 120 mand, og arbejder stort set kun for Dekas og Dekas’ kunder.

Hvem er Dekas?

Kasper Bang Jensen
Ejer. Født i 1983. Uddannet diplomingeniør i elektroteknologi fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) i 2011. Har siden 2005 stået for produktion af miniaturemodeller og sprøjtestøbte emner i Kina. 

Allan Hansen (deltid)
Født i 1992. Allan uddannet teknisk tegner, og varetager hos Dekas 3D CAD design og farvelægningen af modellerne  – primært design af personvogne og lokomotiver i H0 til vores OEM kunder.

Hvor er Dekas?

Dekas holder til i C & P inspections bygning, på følgende adresse:

Dekas
Reskavej 6
4220 Korsør

Bemærk at vi kun driver B-to-B handel, og dvs. vi ikke er åbent for besøgende privat kunder

Vi kan kontaktes på info@dekas.dk