Om Dekas

Hvad er Dekas?

Dekas blev grundlagt i 2011 af Kasper Bang Jensen, der efter at have arbejdet en del år hos anden dansk modeltogsproducent ønskede at prøve noget nyt.

I 2013 blev vi kontaktet af McK der spurgte om vi ville konstruere og hjælpe med produktion af deres modeller, og et samarbejde blev ført. Efter de første modeller kom på markedet bredte det sig rundt i Europa og vi begyndte at få henvendelser fra andre producenter der ligeledes ønskede Dekas skulle konstruere og producere for dem.

I dag er Dekas underleverandør til andre modeltogsproducenter rundt om i Europa, og producere også egne modeller primært efter dansk og svensk forbillede. Modellerne er alle produceret på vores partner fabrik i Kina der tæller en arbejdsstyrke på 120 mand, og arbejder stort set kun for Dekas og Dekas’ kunder.

Hvem er Dekas?

Kasper Bang Jensen
Ejer. Født i 1983. Uddannet diplomingeniør i elektroteknologi fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) i 2011. Har siden 2005 stået for produktion af miniaturemodeller og sprøjtestøbte emner i Kina. 

Allan Hansen
Født i 1992. Allan uddannet teknisk tegner, og varetager hos Dekas 3D CAD design og farvelægningen af modellerne  – primært design af personvogne og lokomotiver i H0 til vores OEM kunder.

Martin Markussen
Født i 1986. Martin er uddannet cand.merc i virksomhedsudvikling og marketing. Han har mange års erfaring inden for salg, administration, kommunikation og marketing – Martin er ansvarlig for det administrative, kommunikation og marketing hos Dekas.

Hvor er Dekas?

Dekas holder til i Adeo-os kontorhotel i Albertslund, på følgende adresse:

Dekas
c/o Adeoos Office
Herstedvang 8
2620 Albertslund

Vi kan kontaktes på info@dekas.dk