I denne juletid

Vi har nu taget hul på årets sidste måned, det er ligeledes i dag Modeljernbanernes dag, og sidst men ikke mindst er jagten på årets julegaver gået ind.

Derfor må vi hellere opdatere med en dags dato leveringsstatus – jeg skal gøre klart opmærksom på at det er et øjebliksbillede og det kan ændre sig.

Desværre fortsætter forsinkelserne på fabrikken, men der er lys forude.

Ca. d. 17 december flyver vores små Q- vogne med bremsehus, ØSJS og HHJ hjem – om de når at ankomme før jul er usikkert, men ellers udleveres de til forhandlerne mellem jul og nytår. 

I juledagene skulle OHJ BDn vognene flyve afsted og ankommer derfor med stor sandsynlighed den første uge i januar.

Vores længe ventede CM vogne ligger efter BDn vognene i produktionen og vi håber de kan færdiggøres inden det kinesiske nytår, så vi kan udlevere dem i starten af februar, ellers bliver der omkring slut februar, start marts.  

2. oplag af SJ Kö vognene forventes at blive færdigsamlet lige efter kinesisk nytår og ankommer i DK i starten af marts.

SJ Hbis forventer vi at have hjemme i løbet af april måned, da jeg satser på at vi kan sejle dem hjem.

Kustpilen (Y2) ligger nok først hen i Q2 2023 som det ser ud lige pt. 

Jeg skal være ærlig og erkende at alle disse konstante forsinkelser er hårde ved Dekas og vores økonomi, og det gør at der pt går lidt længere tid inden der bliver sat nye projekter i tooling. Jeg håber trods alt at alle får en glædelig december, og mon ikke der stadig er plads til nogle Dekas modeller under juletræet 😊

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.