Første prøve på TMZ lokomotiverne

For et par uger siden løftede vi sløret, for vores næste lokomotiv model, som er TMZ (svensk udgave af de danske Mz’er). I første omgang udkommer vi med de aktuelle varianter fra VIDA, Tågkraft og TX-logistic.

Modellen er en komplet ny konstruktion, og vi har bl.a. været i marken for at måle vinkler og vinduer op, så vi kan få lavet en god model. Overdelen er, som vores andre lokomotiver, i metal og med masser af løspåsatte dele. Teknisk følger den vores TMX lok med 5-polet motor, lys i fører- og maskinrum, kurvelyds sensor etc.

Vi forventer modellerne udkommer i Q3 2023, men alle forbehold tages.

Herunder nogle billeder af vores første prøve.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.