Leveringstider på nyheder

Selvom vi her i Skandinavien har vænnet os til et liv hvor Covid pandemien fylder mindre og mindre i hverdagen, så er det ikke sådan alle steder i verdenen.

Vores fabrik ligger i DongGuan i syd Kina, og her er der igår indført nedlukning for at begrænse udbredelsen af Covid smitte.

Det har jo desværre den effekt at vores fabrik er blevet lukket på ubestemt tid – Lige nu er håbet at vi kan nøjes med 2 ugers nedlukning, men som set tidligere kan der jo både gå kortere eller længere tid. Ligeledes baseret på tidligere nedlukninger i Kina kan det frygtes at vi først komme i gang igen omkring påske. 

Derfor er det lige nu meget svært at svare på leveringstider på nyhederne, vi må dog indstille os på at der kommer forsinkelser i forhold til tidligere udmeldte – minimum 2 uger, men også mere alt efter hvordan ”genåbningen” forløber.

Dette gælder ikke kun DEKAS egne produkter, men også vores OEM kunder (McK, Hnoll, Exacttrain, ASM og LEMKE/HOBBYTRAIN)

Vi prøver videst muligt at opdatere hjemmesiden, med forventet leveringstider, men de er som sagt et øjebliksbillede, og håber på jeres alles forståelse og tålmodighed.

Med venlig hilsen
Kasper Bang Jensen
General Manager / Owner

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.