PFR med bremsehus & SJ Kö

Allerførst skal vi beklage at hjemmesidens opdateringer ikke er gået så stærkt på det sidste, men det skyldes ene og alene travlhed med at sende varer ud og lave nye modeller.

Vi har nu oprettet CM vognen, privatbane Q-vognene, Ålborg PF her på siden.

PFR med bremsehus udleveret

I sidste uge udsendte vi vores modeller af DSB PFR vogn med bremsehus. Det er kommet lidt bag på os hvor godt vognen har solgt – på mindre end en uge er der kun er ca 10% tilbage hos os af hele produktionen.

SJ Kö / Ugkkp

Vi har nu modtaget deco samples, og bortset fra en fejl med at der er kommet hjørne mærker på en Ugkkp vogn, så er de godkendt. Når det kinesiske nytår er ovre til midt februar, går serieproduktionen i gang, og vi satser på at vognene ankommer her i april/maj 2022.

Vi beklager meget ventetiden, men som alt andet er det funktion af den energikrise der pt er i Kina.

Løsdele

Dekas startede i sin tid med en del løsdele i metal. I 2021 lukkede vores leverandør til dem, og samtidig med at vi nu laver flere og flere ”storserie” modeller, udgår de gamle løsdele og erstattes af tilsvarende fra vores storserie modeller.

Således er fx DK-A-1003 udgået og blevet erstattet af DK-991010.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.