Godt nytår

Nu lakker 2020 mod enden, og ’what a year’.

Jeg kiggede tilbage på, hvad jeg skrev sidste nytår, og der så jeg frem til nye udfordringer – og det må jeg sige vi har fået i 2020. Hele verden har været præget af COVID-19 pandemien, og således også os.

Men på trods af alle de udfordringer det har givet med: ingen fysiske møder (heller ikke besøg på fabrikken), forsendelser der nu tager 1½ uge i stedet for 2 dage, stigende fragtomkostninger, og ikke mindst de forsinkelser det har givet, så har året også budt på fremgang, og ikke mindst en stigende omsætning. Vi har i 2020 oplevet en meget større og stabil efterspørgsel på hvad vi laver – både egne produkter og OEM produktion – hvilket varmer meget, og som vi er meget taknemmelig for. Tak! Og vi lover at forsætte.

Året blev også det år, hvor vi har prøvet at integrere jernbanehistorien i højere grad i modelproduktionen. Det er sket ved at knytte Ulrik Tarp Jensen til os, og i forbindelse med hver ny vogntype at udgive et lille historisk skriv om ”hvad det er for en vogn”. Jeg tror og håber at det er noget der bliver værdsat.

Hvordan med fremtiden? Når nu vi tager hul på 2021 kan vi allerede afsløre at der er nogle nye modeller på vej – både dem der er offentliggjorte som DSB ZA 99515-20, men også andre ”hemmelige” projekter, der
kommer drypvis hen ad året. Vi forventer hen sidst på vinteren at udkomme med et nyt katalog, hvor nogle af de hemmelige projekter vil blive offentliggjort – nogle modeller har vi dog allerede nu fået
prøvestøbninger på. Hvis alt går som vi satser på økonomisk, så skulle vi i 2021 gerne se den første udgave af en personvognsserie, som der pt. tegnes på. Men alt dette afhænger af salget – så vi håber på jeres støtte og opbakning.

Med håbet om at 2021 bliver et godt år for modeltogsbranchen, sammen med at vi får normaliteten tilbage igen, ønsker jeg jer alle

GODT NYTÅR

Kasper Bang Jensen, ejer

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.