SJ Hbis udleveret & PF trykprøve

Det er nu efterhånden et stykke tid siden vi har lagt en nyhed på vores hjemmeside, men det betyder ikke der intet sker i Dekas.

I sidste uge landede vores 2. serie af SJ Hbis-vognene i butikkerne – det drejer sig om varenr. 872207-10, der alle er leveringsklar. På trods af vognene er svenske så har alle varianterne været igennem Danmark.

For et par uger siden modtog vi male og trykprøve på PF-vognene, og disse er godkendt, og serie produktionen er i gang. Vognene forventes afsendt fra fabrikken pr fly medio oktober og i butikkerne i slutningen af oktober 2020. Har du endnu ikke bestilt dit eksemplar er det en god idé at gøre det hos din
Dekas forhandler.

DK-873003

Mens vi venter på at PF’erne dukker op, tegner vi på livet løs på nye projekter, både til Danmark og Sverige – men mere om det senere.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.