Ny vognserie – DSB PF / PFR

Vi har i den forgangene uge på vores Facebook-side, løftet sløret for en nyhed, der kommer til at trille på de danske modeljernbaner i slutning af 2020. Det drejer sig om den mest typiske danske åbne godsvogn fra
1950’erne og 60’erne – DSB litra PF / PFR.

Vi har modtaget første prøvestøbning af vognen, som kan ses på billedet herunder.

Vognene er ligeledes blevet oprettet her på siden.

De fleste forhandler har i denne uge modtaget en produktflyer med oversigt over varianterne der udkommer, samt en kort historisk gennemgang af vognene – ligesom ved IGK vognene så er det Ulrik Tarp Jensen, der har skrevet den historiske gennemgang.

Vi forventer at vognene bliver udleveret i løbet af 4. kvartal 2020.This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.