Velkommen til vores nye hjemmeside

Flere af jer har løbende spurgt om hvorfor der ikke skete det store på vores gamle hjemmeside, og som jeg har fortalt var i gang med at lave en ny hjemmeside – Ikke fordi den gamle ikke virkede, men den var lavet i 2015 og siden da er der sket en udvikling.

I stedet for at prøve selv, har vi købt hjælp udefra – og det har været ”penge værd”! Med den nye hjemmeside har den fået et lettere udseende, der er kommet søge funktioner og en bedre præsentation af produkterne – så de helt kommer til deres ret. I løbet af den kommende tid bliver der indsat flere detalje fotos på i bunden af hver produktside – dags dato er det kun Shell tankvognen og SJ Hbis 731 der har det, men resten følger.

Vi håber også med tiden at kunne udvide med forbillede historier og andet materiale, men det kommer step by step.

Jeg håber i vil blive glade for vores nye hjemmeside.

Kasper Bang Jensen

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.