PECO, HEKI og Uhlenbrock – Dekas er distributør i Danmark

Året er nu efterhånden kommet godt i gang og året første hobbymesse er netop overstået – tak til alle der kiggede forbi.

Hvis man kigger rundt på hjemmesiden, vil man se at under produkter er der blevet tilføjet en del nye ting. Vi overtog pr. 1 januar distributionen af PECO i Danmark og skinnerne i H0/00 code 100 og 75 er blevet tilføjet her på hjemmesiden. Vi er i en god gænge hvor vi får leverancer fra PECO cirka hver 2-3 uge, hvilket gør at selvom vi løber tør går der ikke så længe før det manglende er på lager igen.

Pr. første 1. februar blev vi distributør af HEKI’s landskabsprodukter. Dette er nok til dato det bedste mærke indenfor landskabsprodukter – når det gælder farver og ikke mindst naturtro udseende i forhold til en meget rimelig pris. Vi er så småt igang med at opbygge et lager her, og på trods af viljen så har HEKI så stort et sortiement at alt ikke kan være lagervare – derfor er det kun et udvalg af det mest gængse ting der vi være lagervare hos os, dog hjemtages resten på bestilling. Så man kan trygts bestille HEKI hos forhandlerne uden at skulle vente i måneder før det kommer. Vores HEI lagervare vil blive oprettet på siden her i løbet af den næste uges tid.

Og som rosinen i pølseenden overtog vi distributionen i Skandinvien af af Uhlenbrock Elektronik pr 1 marts. På den nys overstående hobbymesse demonstrede vi hvordan man det med Intellibox og MACRO moduler var muligt at lave en lille fuldautomatisk anlæg. Det er tanken at vi her i løbet af året vil lave en workshop dag med blandt andet dette som tema.

Opdateringerne her nyhedssiden på hjemmesiden  er af mere statisk karakter – derfor sker det ikke så tit – de løbende dagligdagsnyheder er istedet at finde på vores facebook side – husk at ‘like’ siden for så vil du løbende få opdateringerne var der sker hos os.

https://www.facebook.com/DekasModeltog

Næste messe Dekas deltager i vil blive DMJU’s messe i Køge d. 8 & 9 April 2017.

5c419364b3-KBJ identity