Levenringsstatus på Dekas produkter; Uhlenbrock distirbution overgår til VLTD

Der har længe være “stille” på nyhedsiden. Det handler ikke om stilstand, men om at de daglige nyheder bliver lagt på vores facebook side: https://www.facebook.com/DekasModeltog/ der har et indlæg ca. en gang om ugen. Nyhedssiden her er kun til mere statiske nyheder.

Vores nye modeller er godt på vej.

HFHJ Mx 19 har været i butikkerne i en måneds tid.
OHJ Mx 102 er leveringsklar i løbet af uge 30
LJ Mx 34 er leveringsklar i løbet af uge 33

Herunder ses et par billeder af overdelene fra produktionen

Tankvognene er blevet støbt og i produktion, de bliver afsendt fra Kina ultimo august så vi forventer at udlevere til forhandlerne i uge 37.

DK-H0-F0007 (Bdr Ringsted A/S) er allerede nu udsolgt fra os af, og da produktionen er igang kan stykantallet ikke øges. Så skal man have sådan en, er det en god ide at forudbestille hos forhandlerene.

Overkørselssignalerne er alle i butikkerne – E103 og E104 er udsolgt fra os af, men vi får 2. oplag i september/oktober.

Samtidig med der kommer flere produkter fra os, sker der også lidt ændringer internt i Dekas, idet at Tommy Lass efter tæt på 3 år i Dekas stopper her pr udgangen af Juli. Jeg vil gerne her benytte lejligheden til at takke Tommy for det arbejde han har lagt i Dekas. Tommy forsvinder dog ikke helt ud af Dekas, da han vil forsætte med at varetage McK’s reklamationer for os, som bi-beskæftigelse.

Tommy er den i DK der nok har det største know-how omkring Uhlenbrocks produkter, og derfor er aftalt mellem Dekas, Uhlenbrock og Tommy at distributionen af Uhlenbrock i Skandinavien overgår fra Dekas til Tommy’s virksomhed VLTD.dk. Overdragelsen sker officielt pr 1. august 2019, men allerede nu vil nye ordre blive ekspederet af VLTD. Sammen med overdragelsen vil VLTD også overtage Dekas restlager og de restordre vi måtte have fra forhandlerne. Produktsiderne med Uhlenbrock her på hjemmesiden vi forsvinde i de kommende dage.

Rigtig god sommer til jer alle !