Glædelig jul og godt nytår

Nu varer det ikke længe inden julefreden sænker sig over det danske hjem, og således også her hos Dekas.

I år prøver vi noget helt nyt i det vi holder helt lukket mellem jul og nytår og slapper af efter et turbulent, anstrengende men også travlt år.

På den positive side har året budt på det at vi nu er blevet flere personer her i Dekas, således at vi pr. dags dato tæller 2 ½ mand.

I forbindelse med det var vores kontor i Regus blevet for lille og dyrt, så her i december er vi derfor flyttet i nye større lokaler på Herstedvang 8, hvor vi råder nu over 75kvm fordelt på kontor, workshop (til test samling, rep mv) og lager – vel og mærke til samme pris. Så lige nu går en stor del af tiden og fritiden med at indrette så alt er på plads til 2017.

Igennem året har vi mærket en stærk efterspørgsel i de services Dekas kan levere – hvilket gør at Dekas nu konstruerer og producerer modeltog for i alt 4 modeltogs producenter i Europa, samtidig med at vi har en tilgang af kunder i industridele hvor vi levere både produkter og konsulent ydelser til. Så alt i alt er fundamentet for virksomheden godt og solidt.

Vores produktion af løsdele og tilbehør til modeltog er også kommet tilbage i en god gænge efter at vi skiftede leverandør, og vi regner med forsat at udvide sortimentet – ikke i eksplosiv fart, men stille og roligt.

Fra starten af året har vi arbejdet på at få et modeltogs agentur tilknyttet Dekas, og det lykkedes her i november, da PECO besluttede at benytte Dekas som deres distributør i Danmark. Vi er meget stolte over at PECO har valgt os, og vi ser frem til at få PECO til at få en større plads i det danske marked.

Det var de store positive ting 2016 har budt på. Men selvom det er dem der fylder mest, er da dog også nogle bump på vejen. Således har vi i år måtte indkassere et tab på en modeltogskunde på i alt ca. 135.000 kr. – hvilket er et beløb der i vores lille virksomhed kan mærkes. Men den slags mennesker findes åbenbart også i Sverige….

På trods af alt dette så forsætter vi med fuldt kraft og højt humør, og sender denne tak til alle vores kunder

Vi ønsker jer alle en god jul og et godt nytår.

5c419364b3-KBJ identity