Modeljernbanernes dag – nye produkter – hvad der sker hos os

I anledning af at det i dag er 2 december og derved Modeljernbanernes dag er det et mere end relevant tidspunkt at berette lidt om hvad der sker i Dekas.

Nye produkter.

Færdigt tilbehørs dele:

Vi har netop modtaget det første produkt i serien med færdige tilbehørs dele til modeljernbaner – det drejer sig om de færdig lavet ”fungerende” Oste (betjeningshåndtag til sporskifter) inkl trugsveller støbt i lostwax og malet i med hhv hvide og gule kontravægte. Oste er som sagt på lager og på vej ud til de butikker der har bestilt.

20161201_110636

Hvis de bliver en succes kommer der uden tvivl mere af den type tilbehør i fremtiden.

Dekas Exclusive.

Vores nye vogne of OHJ BDn 296 & 297 skulle ankomme til Danmark primo februar 2017. Der er tale om en meget begrænset serie på 75 af hver vognene og derfor er det en god ide at forud reservere.

De andre vogne er det sådan at LJ 75 er udsolgt, LJ 77 er der under en håndfuld tilbage af, og OHJ Bg 294 er der en små 20 stykker tilbage af, så det tynder kraftigt ud i dem!

Da vi har fået flere forspørgsler om disse vogne kan købes via forhandler, skal jeg gøre opmærksom på at vognene er kun til salg fra Dekas direkte og bestilles på order@dekas.dk. Dette er kun fordi at grundet det lave stykantal er det ikke muligt for at give forhandlerne en ”ordentlig” avance – derfor sælges de kun direkte fra os. Men da vi har nogen fysisk butik eller afhentnings mulighed bliver vognene til gengæld fragtfrit leveret.

Generelt i Dekas

I de sidste måneder her af 2016 er der sket en del ændringer i Dekas. For det første så startede Tommy Lass – der tidligere har været min kollega i Hobbytrade – som fuldtidsansat her i Dekas. Da Tommy dog stadig er bosat i Jylland er han vekslende mellem at være på kontoret i Albertslund og arbejde hjemmefra, så sammen med Matthew Stamper der er CAD tegner og mig udgøre det samlet Dekas. I forbindelse med at vi er blevet flere personer og at Dekas har fået en del flere OEM klienter i ind og udland med modeltog og plastik produktion, er lokalerne i Regus blevet for små og dyre – derfor flytter vi pr. medio december over i nye større lokaler på Herstedvang 8 ligeledes i Albertslund, hvor vi både får større kontor, større lager og en workshop med testbane mv. – alt sammen noget vi har hårdt brug for.

Til slut vil jeg ønske jer alle en god modeljernbanernes dag – dagen for vores fælles hobby.

5c419364b3-KBJ identity